Referenser

hem

Referenser

Pronecta AB

Office Online sköter all vår löpande redovisning direkt på plats i våra lokaler och fungerar som vår ekonomichef. Tack vare deras stora kunnande kan vi snabbt reda ut frågor som dyker upp och vi har hela tiden full kontroll på resultatutvecklingen. Som VD lägger jag minimalt med tid på administration och kan istället ha fullt fokus på att driva och utveckla vår kärnverksamhet.

Pronecta AB / Anders Johansson


Tomtebo Blomimport AB

Vi på Tomtebo Blomimport AB omsätter, tillsammans med dotterbolaget Bellis Blomsterhandel AB, över 50 miljoner kronor. Förutom vår egen fakturering sköts all ekonomi av Office Online. De tar även hand om deklarationer, rapportering till myndigheter m m. Arbetet utförs i våra lokaler och genom deras yrkeskunnande kan vi alltid få svar på frågor som rör företagens ekonomi. Samarbetet med Office Online ger oss trygghet och möjlighet göra det vi är bäst på, att serva våra kunder inom blomsterbranschen.

Tomtebo Blomimport AB / Mattias Axelsson


Gerds Mat AB

Gerds Mat har sedan starten 2012 samarbetat med Office Online. Vår ambition från början var att med deras stöd succesivt lära oss bokföringen och själva sköta så mycket som möjligt av företagets ekonomi. Sedan sommaren 2016 har vi tänkt om och Office Online sköter nu allt utom vår egen kundfakturering vilket ökar våra möjligheter att göra det vi är bäst på, att serva våra kunder med vällagad mat i våra fem restauranger och i vår cateringverksamhet.

Gerds Mat AB / Rikard Nilsson


BPB Bygg AB

Då vi sköter all löpande redovisning själva är det värdefullt att snabbt få hjälp av Office Online om vi stöter på något problem under löpande år. Office Online hjälper oss även med att upprätta bokslut, årsredovisning, deklaration och de fungerar även som bollplank i ägarfrågor.

BPB Bygg AB / Tina Petersson